Yrittäjyysblogi

Blogi yrittäjyydestä – blogi yrittäjille ja yrittäjyyttä harkitseville

Monet yrittäjät ovat tottuneet tekemään kaiken itse. Tunnustaudun itsekin vannoutuneeksi tee-se-itse -yrittäjäksi. Mikään ei ole sen riemastuttavampaa kuin löytää ratkaisu mieltä askarruttaneeseen ongelmaan. Ja sitä paitsi onhan se hienoa, kun voi sanoa, että ”itse olen sen tehnyt – eikö tullutkin hyvä!”

Itseään on hyvä haastaa tekemään asioita, joita ei aiemmin uskonut pystyvänsä tekemään. Tärkeintä on, että itsensä haastamisessa ja uuden oppimisessa muistaa priorisoinnin ja ajankäytön suunnittelun tärkeyden. Kaikkea ei pysty eikä kannata tehdä itse. Minkä asioiden tekemisestä ja minkä taitojen opettelemisesta sinä nautit?

Tämä yrittäjyysblogi toimii itselleni työkaluna ja tietopankkina. Blogikirjoitusteni aiheet ovat sellaisia, että olen itse yrittäjänä tarvinnut näitä tietoja. Ja kun vielä kaiken lisäksi tykkään kirjoittamisesta, oli luonnollista alkaa kirjoittamaan blogia yrittäjyydestä ja yrittäjille. Mukana on myös pohdintoja yrittäjyydestä, osaamisesta ja työelämästä.

Toivottavasti tästä blogista on iloa ja ennen kaikkea käytännön hyötyä yrityksen arjen pyörittämisessä!


Ehdota blogikirjoituksen aihetta!

Onko sinulla ehdottaa blogikirjoituksen aihe? Mikä käytännön juttu yrityksen arjessa mietityttää? Mistä aiheesta sinun on ollut tarkoitus etsiä lisää tietoa, mutta et ole sitä muilta kiireiltäsi ehtinyt vielä tekemään?

Laita juttuvinkkisi sähköpostitse: anne-mari.pirinen@askaremo.fi. Laitan lukuvinkin sinulle, kun blogikirjoitus on valmis.