Yrittäjän päivähoitopalvelu

Päivitys 1.7.2020: Askaremo ei tällä hetkellä tarjoa yrittäjän päivähoitoa.


Yrittäjän päivähoito on Askaremon asiakkaiden ideoima palvelu yrittäjille. Tule Askaremon toimistolle ja saat takuulla paljon asioita pois rästilistaltasi. Päivän aikana saat tehdä töitä Askaremon toimistolla Koulukadulla Oulun keskustassa. Lisäksi saat aina tarvittaessa apua ja neuvoja. Voit esimerkiksi päivittää nettisivuja, suunnitella some-markkinointia tai uusasiakashankintaa, kirjoittaa blogitekstejä tai uutiskirjeitä ja niin edelleen.

Yrittäjän päivähoitoon osallistujat ovat kertoneet, että päivän aikana on saanut harvinaisen paljon tehtyä tekemättömiä töitä sekä aloitettua sellaisia tehtäviä, joiden aloittamista on tullut välteltyä tai siirrettyä jo hyvän aikaa. Sinultakin varmaan löytyy joitain “iäisyysprojekteja”, joita voisit tulla tekemään? 😉 Varaa yksi päivä kalenteristasi ja päätä, mitkä asiat ainakin haluat saada sen päivän aikana tehtyä. Tai aloita päivähoitopäiväsi listaamalla asiat, mitkä vaativat huomiotasi ja sen jälkeen valitsemalla listalta tehtävät, mihin päivän aikana keskityt (lue lisää brain dump -menetelmästä Askaremon blogista).

Yrittäjän päivähoitoa porukalla?

Päivähoitoa voi saada myös pienelle ryhmälle! Tällöin yrittäjän päivähoitoon osallistuu useampi henkilö (max 5) ja päivällä on ennalta päätetty teema. Yhteinen teema tarkoittaa sitä, että päivän alussa käydään yhdessä läpi yhteistä teemaa, ideoidaan, ratkotaan mahdollisia ongelmia ja pohditaan asioita yhdessä. Tämän jälkeen kukin saa joko jatkaa päivän teeman parissa tai keskittyä tekemään muita hommia. Jokainen saa siis myös mahdollisuuden keskittyä rauhassa omiin töihinsä.

Olisiko sinulla toiveita yhteisten päivähoitopäivien teemoista? Mitä asioita sinun pitäisi saada työstettyä eteenpäin ja mitä myös mielelläsi pallottelisit ja ideoisit muiden yrittäjien kanssa? Toisinaan parhaat ideat syntyvät siitä, kun vaihtaa ajatuksia muiden kanssa.

Mitä mukaan yrittäjän päivähoitoon?

Päivähoitopalvelun hinta on 80€ / hlö / päivä (alv 0). Päivähoitoa on tarjolla pääsääntöisesti perjantaisin klo 9.30-15.30, mutta tarkista tarkempi aika valitsemaltasi päivähoitopäivältä. Päivähoitoa on mahdollista järjestää myös muulloin kuin perjantaisin. Ota yhteyttä ja etsitään sinulle sopiva aika!

Hinta sisältää toimistotilan käytön, nettiyhteyden ja kahvin/teen sekä tietysti apua aina silloin, kun sitä tarvitset. Mukaasi tarvitset oman läppärin. Lähistöllä on paljon hyviä lounaspaikkoja, mutta toimistolta löytyy myös jääkaappi ja mikro.