Tulosta värityskuva ja rentoudu hetkeksi - Askaremo
Tulosta värityskuva ja rentoudu hetkeksi

Tulosta värityskuva ja rentoudu hetkeksi

0 Share

Tulosta värityskuva ja rentoudu hetkeksi

Olisiko sinulla hetki aikaa itsellesi? Oletko sinä kokeillut värittämistä? Moni aikuinen on viime aikoina innostunut värityskuvista, koska ne ovat parhaimmillaan todella rentoutta ...

Olisiko sinulla hetki aikaa itsellesi?

Oletko sinä kokeillut värittämistä? Moni aikuinen on viime aikoina innostunut värityskuvista, koska ne ovat parhaimmillaan todella rentouttavia. Värityskuvan värittäminen on mekaanista, yksinkertaista tekemistä, jonka sanotaan myös parantavan esimerkiksi keskittymistä ja innovointikykyä.

Askaremo assistenttipalvelut tarjoaa sinulle rentouttavan värityskuvan. Tulosta värityskuva, varaa lempivärisi ja hetki aikaa itsellesi. Rentoudu ja nauti! Ehkäpä siinä samalla onnistut huomaamattasi ratkaisemaan mieltäsi vaivanneen ongelman. Tai ehkäpä ajatuksesi järjestyvät kuin itsestään sillä tavoin, että tiedät miten jatkat sinulla työn alla olevan asian kanssa tästä eteenpäin.

askaremo_varityskuva_valokuva_02

Taidetta läheltä ja lähelläsi

Värityskuva on kempeleläisen värityskirjataiteilija Päivi Vesalan käsialaa. Yhteistyö Päivin kanssa on ollut todella mukavaa ja sujuvaa. Jos sinulla on käyttöä tilaustyönä tehdyille värityskuville, suosittelen yhteistyötä Päivin kanssa. Tutustu Päivin muihin upeisiin värityskuvatöihin hänen kotisivuillaan!

Anna taiteen viedä sinut hetkeksi mennessään. Sinä olet nyt taiteilija – sinä olet taidetta!


Kirjoittaja toimii yrittäjänä ja vuokra-assistenttina Askaremon assistenttipalvelussa. Hän on yrittäjä, josta ei koskaan pitänyt tulla yrittäjää. Paperien pyörittely ei ole hänelle kauhistus, vaan ajoittain jopa ihastus. Hän on yhteiskuntatieteilijä, jonka sisällä asuu pieni koodari. Mottona toimii: älä koskaan sano ”ei koskaan”.