Minulla on nyt tosi kiire - voitko hoitaa tämän? - Askaremo assistenttipalvelut
Minulla on nyt tosi kiire – voitko hoitaa tämän?

Minulla on nyt tosi kiire – voitko hoitaa tämän?

0 Share

Minulla on nyt tosi kiire – voitko hoitaa tämän?

Lisäkäsipari puhelinsoiton päässä Haluaisitko pystyä soittamaan tällaisen puhelun: Minulla on nyt tosi kiire. Voitko hoitaa tämän? Onko työpöydälläsi tai rästilistallasi odottama ...

Lisäkäsipari puhelinsoiton päässä

Haluaisitko pystyä soittamaan tällaisen puhelun:

Minulla on nyt tosi kiire. Voitko hoitaa tämän?

Onko työpöydälläsi tai rästilistallasi odottamassa homma tai ratkaisemista vaativa ongelma, jonka mielellään lykkäisit jonkun muun tehtäväksi? Eikö aikasi yksinkertaisesti riitä kaikkien tekemättömien töiden tekemiseen? Tarvitsetko lisätietoa hankintaa varten? Pitääkö iso määrä tietoja tallentaa Exceliin tai muuhun ohjelmaan? Oletko suunnitellut jonkin ohjelman käyttöönottoa? Pitäisikö blogiteksti kirjoittaa? Tarvitsetko apua tapahtuman tai koulutuksen järjestämiseen?

Entäpä jos kokeilisit antaa ainakin yhden tekemättömän työn jonkun muun hoidettavaksi? Yrittäjän on helppo ajatella tekevänsä kaiken itse, kun se tulee ”halvemmaksi”. Tämä laskutapa ei kuitenkaan huomioi sitä, että yrittäjän omallakin ajalla on hintansa. Tehtävän tekemiseen kuluvan ajan voisi aina käyttää johonkin muuhun, mahdollisesti myös sellaiseen josta voisi laskuttaa asiakasta.

Toimiva yhteistyö auttaa yritystäsi ja sinua voimaan paremmin

Moni yrittäjä tekee toisille yrittäjille sellaisia töitä, joita perinteisesti on teetetty palkatuilla työntekijöillä. Esimerkiksi meitä assistenttejä voi etsiä Assarihakemistosta. Nykyään yhä useammin ostetaan tarvittava palvelu sen sijaan, että palkattaisiin työntekijä tekemään se. Melkein minkä tahansa työtehtävän voi ulkoistaa. Työn teettäjän kannalta tämä on usein helpompi ja nopeampi vaihtoehto varsinkin jos tarve on keikkaluontoista. Jos katsotaan tiukasti pelkkää hintalappua, kustannus voi olla kutakuinkin sama palkkaamisessa ja palvelun ostamisessa. Mutta kumpi vaihtoehto on järkevämpi sinun arkesi (ja hermojen…) kannalta?

Ennen kaikkeahan tässä on kyse siitä, voisitko käyttää tämän sinulta säästyneen ajan johonkin tärkeämpään? Saatko siinä ajassa hoidettua tärkeän asiakastyön valmiiksi tai ainakin reilusti eteenpäin? Pystytkö käyttämään ajan siihen, että voit keskittyä kerrankin kunnolla sellaiseen tärkeään ”iäisyysprojektiin”, joka jää helposti arjen kiireiden jalkoihin? Vai voisitko käyttää säästyneen ajan lepäämiseen ja palautumiseen, jotta jaksat paremmin keskittyä tärkeimpiin asioihin?

Kokonaisuus ratkaisee, mikä on sinun kannalta järkevää. Täytyykö henkilön tehdä töitä sinun tiloissa vai voitteko vain sopia, että tietty homma on valmis tiettyyn ajankohtaan mennessä ja hinta on tämä? Kun tiedät selkeästi etukäteen, mitä toiselle yrittäjälle maksamasi hinta pitää sisällään, ei tule myöskään yllätyksiä jälkikäteen.

Kokeile rohkeasti ja voit löytää samalla itsellesi luottokumppanin!


Askaremo tuottaa sihteeripalveluja muille yrityksille ja hinnoittelu perustuu työn tekemiseen tarvittavaan aikaan. Työstä laskutetaan joko tehtyjen tuntien mukaan kerran kuukaudessa tai projektista etukäteen sovittu summa.