Yrittäjä, mikä homma tökkii eniten? Vastaa ja voita assari päiväksi!
Mikä homma tökkii eniten? Vastaa ja voita assari päiväksi!

Mikä homma tökkii eniten? Vastaa ja voita assari päiväksi!

0 Share

Mikä homma tökkii eniten? Vastaa ja voita assari päiväksi!

Päivitys 1.1.2017: Vastausaika kyselyyn on päättynyt 31.12.2016. Kiitos kaikille vastanneille! Voittajalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti. :) Jos saisit assistentin p ...

Päivitys 1.1.2017: Vastausaika kyselyyn on päättynyt 31.12.2016. Kiitos kaikille vastanneille! Voittajalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti. 🙂


Jos saisit assistentin päiväksi, minkä homman teettäisit hänellä ensimmäiseksi?

Yrittäjä, vuosi vaihtuu pian. Tuntuuko tässä vaiheessa vuotta, että kovin paljon pitäisi ehtiä tehdä lyhyessä ajassa? Onko työpöydän joulusiivous ylivoimaiselta vaikuttava tehtävä? Eikö olisikin ihanaa, jos joitakin hommia voisi delegoida muille?

Minua kiinnostaa tietää, mitä ovat ne tehtävät, joita yrittäjä lykkää kerta toisensa jälkeen? Mihin yrittäjän arkeen kuuluviin hommiin on vaikea tarttua? Minkä asian antaisit mieluiten jonkun toisen hoidettavaksi? Tai mikä asia yksinkertaisesti vie liikaa aikaasi?

Kerro minulle oma tuskastuttava rästihommasi. Samalla osallistut arvontaan, jossa voit voittaa assistentin päiväksi. Hyödynnän vastauksia Askaremon assistenttipalvelutoiminnan kehittämisessä. Käsittelen kaikkia antamiasi tietoja luottamuksellisesti etkä joudu mainospostituslistoille vastaamalla tähän kyselyyn.

Arvonnan säännöt

Arvontaan voivat osallistua Pohjois-Suomessa toimivat yrittäjät. Jos yrityksesi toimii Oulun seudulla, palkinto on mahdollista käyttää joko yrityksen tiloissa tai etänä. Muualla Pohjois-Suomessa toimivat yrittäjät voivat käyttää palkinnon etänä.

Vastausaikaa on 31.12.2016 asti. Arvonta suoritetaan 1.1.2017. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Kaikkien vastanneiden pohjoissuomalaisten yrittäjien kesken arvotaan assistenttipalvelu päiväksi (8 h). Jos arvonnan voittajan yritys sijaitsee Oulun seudulla, voin työskennellä yrityksen tiloissa tai vaihtoehtoisesti tehdä sovitut tehtävät etänä. Jos arvonnan voittajan yritys sijaitsee muualla Pohjois-Suomessa, teen sovitut tehtävät etänä. Työtehtävät voivat olla erilaisia toimistotöitä tai juoksevien asioiden hoitoa (linkistä löytyy esimerkkejä mahdollisista työtehtävistä). Teen yhden työpäivän ajan niitä töitä, joista voittajan kanssa sovitaan. Palkinto tulee käyttää tammi-helmikuussa 2017.

Kysely on tehty Google Forms -lomakkeella. Sinun tarvitsee vain vastata yhteen kysymykseen ja antaa yhteystietosi mahdollista palkintoa varten. VASTAUSAIKA ON PÄÄTTYNYT.


Kirjoittaja toimii yrittäjänä ja vuokra-assistenttina Askaremon assistenttipalvelussa. Hän on yrittäjä, josta ei koskaan pitänyt tulla yrittäjää. Paperien pyörittely ei ole hänelle kauhistus, vaan ajoittain jopa ihastus. Hän on yhteiskuntatieteilijä, jonka sisällä asuu pieni koodari. Mottona toimii: älä koskaan sano ”ei koskaan”.