Koulutuksia yrittäjille Oulussa (kevät 2021) - Askaremo assistenttipalvelut
Koulutuksia yrittäjille Oulussa (kevät 2021)

Koulutuksia yrittäjille Oulussa (kevät 2021)

0 Share

Koulutuksia yrittäjille Oulussa (kevät 2021)

Tämä blogikirjoitus on julkaistu ensimmäisen kerran 15.7.2016 ja siitä on julkaistu sen jälkeen puolivuosittain uusi versio. Viimeisin päivitys on tehty 3.2.2021 Oulussa hyvät m ...

Tämä blogikirjoitus on julkaistu ensimmäisen kerran 15.7.2016 ja siitä on julkaistu sen jälkeen puolivuosittain uusi versio. Viimeisin päivitys on tehty 3.2.2021


Oulussa hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan

Minulla on ollut tapana käydä pari kertaa vuodessa läpi Oulussa toimivien oppilaitosten ja muiden koulutuksia järjestävien organisaatioiden ja yritysten koulutukset ja tehdä niistä erityisesti yrittäjille suunnattu lista. Tässä sinulle listan uusin versio.

Millaisesta koulutuksesta on apua yrityksen arjen pyörittämisessä? Kokosin yhteen tänä keväänä Oulussa järjestettäviä koulutuksia, jotka mielestäni sopivat myös monelle yrittäjälle. Listalta löytyy mm. yrittäjän ammattitutkintoja sekä markkinoinnin ja johtamisen koulutuksia. Aikaisemmista koulutuskoosteista poiketen olen ottanut nyt mukaan myös webinaareina toteutettavia koulutuksia. Tärkeä osa onnistunutta koulutuskokemusta on usein mahdollisuus jakaa ajatuksia muiden osallistujien kanssa. Samoin koulutukset ovat erinomainen tapa verkostoitua. Vaikka kasvotusten kohtaaminen eroaa vielä selkeästi etäkohtaamisista, olemme nykyisin jo niin tottuneita etätapaamisiin ja webinaareihin, että päätin nostaa niitäkin tähän ”Oulun koulutusten” listaan. 😉

Mutta kun ei ole aikaa!

Yrittäjän täytyy olla valmis oppimaan uutta ja ylittämään omat mukavuusrajansa. Maailma ympärillä muuttuu sellaista vauhtia, että eilisen opeilla ei välttämättä enää pärjää huomisen maailmassa. Onneksi monet oppilaitokset ja yritykset järjestävät jatkuvasti koulutuksia, joista on käytännön hyötyä myös yrittäjän arjessa.

Aika on ennen kaikkea järjestelykysymys. Millaista osaamista tarvitsisit yrittäjänä ehdottomasti? Jos todella tarvitset tätä osaamista, sen hankkimiselle on järjestettävä aikaa. Totta on sekin, että yrittäjä (ei edes yksinyrittäjä) ei voi eikä hänen kannata tehdä kaikkea itse. Voitko antaa työntekijällesi tehtäväksi hankkia tarvittavaa osaamista tai voitko ostaa sitä toiselta yritykseltä? Aina välillä on hyvä hetki miettiä, millaista osaamista yrityksesi tarvitsee ja miten osaaminen on järkevintä hankkia.

Koulutukset yrittäjille Oulussa keväällä 2021

Myynnin ja markkinoinnin koulutukset

Johtamiskoulutukset ja yrittäjyyskoulutukset

Yrittäjän työvälineet ja lainsäädäntö

Tarkistathan ajantasaiset tiedot järjestäjän kotisivuilta. Jos huomaat, että listalta puuttuu jokin yrittäjille soveltuva koulutus, lisään sen mielelläni listalle.

PS: Tiesitkö, että ammattitutkintoja voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutuksen hinta on hyvin maltillinen? Kysy tästä lisää ammattitutkintoja järjestävistä oppilaitoksista.


Kirjoittaja toimii yrittäjänä ja vuokra-assistenttina Askaremon assistenttipalvelussa. Hän on yrittäjä, josta ei koskaan pitänyt tulla yrittäjää. Paperien pyörittely ei ole hänelle kauhistus, vaan ajoittain jopa ihastus. Hän on yhteiskuntatieteilijä, jonka sisällä asuu pieni koodari. Mottona toimii: älä koskaan sano ”ei koskaan”.