Koulutuksia yrittäjille Oulussa (syksy 2016) - Askaremo
Koulutuksia yrittäjille Oulussa (syksy 2016)

Koulutuksia yrittäjille Oulussa (syksy 2016)

0 Share

Koulutuksia yrittäjille Oulussa (syksy 2016)

Kaikenlaisia ihania koulutuksia! Aina jossain vaiheessa heinäkuuta minuun iskee opiskeluinnostus! Sitä alkaa katsella sillä silmällä kansalaisopistojen ja avoimen yliopiston syksy ...

Kaikenlaisia ihania koulutuksia!

Aina jossain vaiheessa heinäkuuta minuun iskee opiskeluinnostus! Sitä alkaa katsella sillä silmällä kansalaisopistojen ja avoimen yliopiston syksyn opinto-ohjelmia. Tiedätkö tunteen?

Millaisesta koulutuksesta on apua yrityksen arjen pyörittämisessä? Kokosin yhteen tänä syksynä Oulussa järjestettäviä koulutuksia, jotka mielestäni sopivat myös monelle yrittäjälle. Listalta löytyy yrittäjän ammattitutkintoja, markkinoinnin ja taloushallinnon koulutuksia, kielikoulutuksia ja niin edelleen. Jokaiselle jotakin! Tutustu Oulussa syksyllä 2016 järjestettäviin koulutuksiin.

Oulun_koulutukset_yrittäjille_syksy_2016

Yrittäjän täytyy olla valmis oppimaan uutta ja ylittämään omat mukavuusrajansa. Maailma ympärillä muuttuu sellaista vauhtia, että eilisen opeilla ei välttämättä enää pärjää huomisen maailmassa. Onneksi monet oppilaitokset ja yritykset järjestävät jatkuvasti koulutuksia, joista on käytännön hyötyä myös yrittäjän arjessa.

Mutta kun ei ole aikaa!

Aika on ennen kaikkea järjestelykysymys. Millaista osaamista tarvitsisit yrittäjänä ehdottomasti? Jos todella tarvitset tätä osaamista, sen hankkimiselle on järjestettävä aikaa. Totta on sekin, että yrittäjä (ei edes yksinyrittäjä) ei voi eikä hänen kannata tehdä kaikkea itse. Voitko antaa työntekijällesi tehtäväksi hankkia tarvittavaa osaamista tai voitko ostaa sitä toiselta yritykseltä? Heinäkuussa on hyvä hetki miettiä, millaista osaamista yrityksesi tarvitsee ja miten osaaminen on järkevintä hankkia.

Tiesitkö, että ammattitutkintoja voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin hintaa koulutukselle tulee n. 60 € (tutkintomaksu)? Kysy lisää ammattitutkintoja järjestävistä oppilaitoksista.

 


Kirjoittaja toimii yrittäjänä ja vuokra-assistenttina Askaremon assistenttipalvelussa. Hän on yrittäjä, josta ei koskaan pitänyt tulla yrittäjää. Paperien pyörittely ei ole hänelle kauhistus, vaan ajoittain jopa ihastus. Hän on yhteiskuntatieteilijä, jonka sisällä asuu pieni koodari. Mottona toimii: älä koskaan sano ”ei koskaan”.