Koulutuksia yrittäjille Oulussa (syksy 2020) - Askaremo assistenttipalvelut
Koulutuksia yrittäjille Oulussa (syksy 2020)

Koulutuksia yrittäjille Oulussa (syksy 2020)

0 Share

Koulutuksia yrittäjille Oulussa (syksy 2020)

Tämä blogikirjoitus on julkaistu ensimmäisen kerran 15.7.2016 ja siitä on julkaistu sen jälkeen puolivuosittain uusi versio. Viimeisin päivitys on tehty 1.9.2020 Oulussa hyvät mah ...

Tämä blogikirjoitus on julkaistu ensimmäisen kerran 15.7.2016 ja siitä on julkaistu sen jälkeen puolivuosittain uusi versio. Viimeisin päivitys on tehty 1.9.2020


Oulussa hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan

Aina jossain vaiheessa heinäkuuta minuun iskee opiskeluinnostus! Sitä alkaa katsella sillä silmällä kansalaisopistojen ja avoimen yliopiston syksyn opinto-ohjelmia. Tiedätkö tunteen? 😉 Minulla on ollut tapana tässä vaiheessa vuotta käydä läpi Oulussa toimivien oppilaitosten ja muiden koulutuksia järjestävien organisaatioiden ja yritysten koulutukset ja tehdä niistä erityisesti yrittäjille suunnattu lista. Tässä sinulle listan uusin versio.

Millaisesta koulutuksesta on apua yrityksen arjen pyörittämisessä? Kokosin yhteen tänä syksynä Oulussa järjestettäviä koulutuksia, jotka mielestäni sopivat myös monelle yrittäjälle. Listalta löytyy mm. yrittäjän ammattitutkintoja sekä markkinoinnin ja johtamisen koulutuksia. Koulutuksista osia voidaan toteuttaa etänä, mutta koosteessa pääpaino on Oulussa toteutettavissa koulutuksissa. Rajauksen syynä on se, että tärkeä osa onnistunutta koulutuskokemusta on usein mahdollisuus jakaa ajatuksia muiden osallistujien kanssa. Samoin koulutukset ovat erinomainen tapa verkostoitua. Näiden molempien osalta kasvotusten samassa tilassa tapahtuva vuorovaikutus voittaa vielä etäyhteyden kautta tapahtuvan vuorovaikutuksen.

Mutta kun ei ole aikaa!

Yrittäjän täytyy olla valmis oppimaan uutta ja ylittämään omat mukavuusrajansa. Maailma ympärillä muuttuu sellaista vauhtia, että eilisen opeilla ei välttämättä enää pärjää huomisen maailmassa. Onneksi monet oppilaitokset ja yritykset järjestävät jatkuvasti koulutuksia, joista on käytännön hyötyä myös yrittäjän arjessa.

Aika on ennen kaikkea järjestelykysymys. Millaista osaamista tarvitsisit yrittäjänä ehdottomasti? Jos todella tarvitset tätä osaamista, sen hankkimiselle on järjestettävä aikaa. Totta on sekin, että yrittäjä (ei edes yksinyrittäjä) ei voi eikä hänen kannata tehdä kaikkea itse. Voitko antaa työntekijällesi tehtäväksi hankkia tarvittavaa osaamista tai voitko ostaa sitä toiselta yritykseltä? Loppukesästä ja alkusyksystä on hyvä hetki miettiä, millaista osaamista yrityksesi tarvitsee ja miten osaaminen on järkevintä hankkia. Nyt koulutustarjonta on makeimmillaan poimittavaksi! 🙂

Koulutukset yrittäjille Oulussa syksyllä 2020

Myynnin ja markkinoinnin koulutukset

Johtamiskoulutukset ja yrittäjyyskoulutukset

Yrittäjän työvälineet ja lainsäädäntö

Tarkistathan ajantasaiset tiedot järjestäjän kotisivuilta. Jos huomaat, että listalta puuttuu jokin yrittäjille soveltuva koulutus, lisään sen mielelläni listalle.

PS: Tiesitkö, että ammattitutkintoja voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutuksen hinta on hyvin maltillinen? Kysy tästä lisää ammattitutkintoja järjestävistä oppilaitoksista.


Kirjoittaja toimii yrittäjänä ja vuokra-assistenttina Askaremon assistenttipalvelussa. Hän on yrittäjä, josta ei koskaan pitänyt tulla yrittäjää. Paperien pyörittely ei ole hänelle kauhistus, vaan ajoittain jopa ihastus. Hän on yhteiskuntatieteilijä, jonka sisällä asuu pieni koodari. Mottona toimii: älä koskaan sano ”ei koskaan”.

Haluatko keskustella siitä, miten Askaremo voisi helpottaa sinun yrittäjän arkeasi ja auttaa sinua keskittymään tärkeimpiin asioihin? Varaa sinulle sopiva etätapaamisen ajankohta varauskalenterista. Etätapaaminen pidetään joko Google Meet -sovelluksen kautta tai puhelinpalaverina toiveidesi mukaisesti.