Koulutuksia yrittäjille Oulussa (syksy 2018) - Askaremo assistenttipalvelut assistenttipalvelut
Koulutuksia yrittäjille Oulussa (syksy 2018)

Koulutuksia yrittäjille Oulussa (syksy 2018)

0 Share

Koulutuksia yrittäjille Oulussa (syksy 2018)

Tutustu uusimpaan Koulutuksia yrittäjille Oulussa -koosteeseen! Kehitä omaa osaamistasi ja omaa yritystäsi Yritys ei ole koskaan valmis. Maailma ympärillä muuttuu koko ajan, jot ...

Tutustu uusimpaan Koulutuksia yrittäjille Oulussa -koosteeseen!


Kehitä omaa osaamistasi ja omaa yritystäsi

Yritys ei ole koskaan valmis. Maailma ympärillä muuttuu koko ajan, joten jokaisen yrityksenkin on muututtava myös, jos haluaa säilyä elinvoimaisena ja kasvaa omassa toimintaympäristössään. Yksinyrittäjän yritys on käytännössä yhtä kuin yrittäjä itse ja yrityksessä oleva osaaminen on yhtä kuin yrittäjän oma osaaminen. Tarjolla on paljon erilaisia koulutuksia, joista yrittäjä saa ideoita oman yrityksen kehittämiseen, konkreettisia työvälineitä yrityksen ja oman arkensa sujuvoittamiseen ja keinoja tukea omaa hyvinvointiaan ja jaksamistaan.

Koulutuksen järjestäjiä on Oulun seudullakin runsain mitoin ja koulutustarjonta on valtavan laaja. Tämän koulutuskoosteen tavoite on tehdä näkyväksi ne monet mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen, mitä Oulun seutu tarjoaa.

Koulutustarjontaa Oulussa syksyllä 2018

Olen tehnyt nyt neljännen kerran koosteen Oulun seudulla järjestettävistä koulutuksista ja seminaareista, jotka mielestäni tarjoavat mahdollisuuksia uuden oppimiseen yrittäjille. Listalla ei ole vain tietylle toimialalle suunnattuja koulutuksia (kuten sote tai kuljetusala). Nämä nyt listaamani koulutukset sopivat mielestäni yrittäjille toimialasta riippumatta. Toivottavasti sinäkin löydät listalta jotain sellaista, josta koet olevan hyötyä oman osaamisesi ja yrityksesi kehittämisessä.

Kuvaa klikkaamalla pääset taulukkoon, johon olen koonnut yli 100 Oulussa syksyn 2018 aikana järjestettävää koulutusta ja seminaaria.

Ja jos huomaat, että listalta puuttuu jokin koulutus, täydennän listaa enemmän kuin mielelläni. Vinkkaa siis hyvistä koulutuksista! 🙂

Miten muuttaa hyvä koulutus konkreettisiksi tuloksiksi?

Onko tuttu tunne? Osallistut mielenkiintoiseen koulutukseen, josta saat paljon uusia ideoita yrityksesi toiminnan kehittämiseen. Lähdet koulutuksesta pää ideoita pursuten, mutta siihen se sitten lopahtaa. Hyvät ideat jäävät toteuttamatta. Pahimmillaan koulutuksen aikana virinnyt innostus muuttuu kolkuttavaksi omaksitunnoksi, joka muistuttaa siitä, mitä kaikkea pitäisi vielä tehdä. Eihän tällainen lopputulos ole tietenkään toivottavaa, mutta olen nähnyt monta kertaa näin tapahtuvan. Millä keinoilla koulutuksessa virinneet uudet ideat ja kaikki se into tehdä asioita eri tavalla kuin ennen saadaan säilymään ja ideat toteutettua? Keinoja on monia ja jokaisella meistä on omat hyväksi havaitut menetelmät viedä ideat konkretiaksi. Hyvien ideoiden organisointiin voi käyttää myös erilaisia organisoinnin ja muistin apuvälineitä, kuten sähköisiä tehtävälistoja tai projektinhallintatyökaluja.

Yksi syy siihen, miksi itse käyn mielelläni koulutuksissa, on mahdollisuus verkostoitua laajasti eri ihmisten kanssa. Webinaarit ja muut mahdollisuudet opiskella etänä ovat loistavia tapoja lisätä omaa osaamistaan, mutta vuorovaikutus muiden koulutuksiin osallistujien kanssa jää kovin vaatimattomaksi. Verkostoituminen voi tarjota myös keinon pitää kiinni koulutuksen herättämistä uusista ideoista ja saada toteutettua ne. Mitäpä jos saisit opiskelukaverista itsellesi sparraajan? Sopikaa koulutukseen osallistuneiden kanssa vaikkapa yhteinen lounastapaaminen. Vaikka ette edes sopisi käyvänne tapaamisen aikana läpi koulutuksen aiheita, todennäköisesti tuleva tapaaminen motivoi sinua käymään läpi, mitä päätit koulutuksen innoittamana tehdä. Kannattaa ainakin kokeilla. 🙂


Kirjoittaja toimii yrittäjänä ja vuokra-assistenttina Askaremon assistenttipalvelussa. Hän on yrittäjä, josta ei koskaan pitänyt tulla yrittäjää. Paperien pyörittely ei ole hänelle kauhistus, vaan ajoittain jopa ihastus. Hän on yhteiskuntatieteilijä, jonka sisällä asuu pieni koodari. Mottona toimii: älä koskaan sano ”ei koskaan”.