Koulutuksia yrittäjille Oulussa (kevät 2020) - Askaremo assistenttipalvelut
Koulutuksia yrittäjille Oulussa (kevät 2020)

Koulutuksia yrittäjille Oulussa (kevät 2020)

0 Share

Koulutuksia yrittäjille Oulussa (kevät 2020)

Tutustu uusimpaan Koulutuksia yrittäjille Oulussa -koosteeseen! Tukea myyntiin ja markkinointiin koulutuksista Aiheuttaako myynti ja markkinointi harmaita hiuksia? Aika ...

Tutustu uusimpaan Koulutuksia yrittäjille Oulussa -koosteeseen!


Tukea myyntiin ja markkinointiin koulutuksista

Aiheuttaako myynti ja markkinointi harmaita hiuksia? Aika monelle yrittäjälle aiheuttaa. Jos sinäkin kuulut tähän joukkoon, joka ainakin toisinaan tuskailee sen kanssa, miten markkinointia saisi tehostettua ja mistä saisi lisää myyntiä, kaipaamaasi apua voit saada myös erilaisista koulutuksista.

Askaremon yrittäjyysblogista löytyy jälleen kooste tulevista Oulussa järjestettävistä koulutuksista, jotka sopivat hyvin myös yrittäjille. Joukossa on monenlaisia koulutuksia, joista yrittäjä saa lisää konkreettisia työkaluja myynnin ja markkinoinnin tueksi. Yrittäjän ammattitutkinnon lisäksi listalta löytyy monia muita koulutussisältöjä, jotka sopivat hyvin yrittäjän arkeen. Näiden lisäksi Oulussa järjestetään keväällä 2020 monia muita aiheeltaan mielenkiintoisia koulutuksia.

Klikkaa kuvaa, jolloin koulutuskooste avautuu uudella välilehdellä. Sieltä löydät myös suorat linkit koulutusten järjestäjien omille kotisivuille.

Koulutukset hyvä mahdollisuus verkostoitua

Listalle olen jälleen ottanut vain Oulussa järjestettäviä koulutuksia. Erilaiset webinaarit olen jättänyt listalta kokonaan pois. Niitä on valtavat määrät ja niistä jonkinlaisen koosteen tekeminen vaatisi vähintäänkin ihan oman blogikirjoituksen. 😉 Ja toisaalta olen halunnut tuoda esiin myös sitä, että koulutukseen osallistuminen fyysisesti samoissa tiloissa tuo koulutukseen mukaan aivan omanlaisensa elementin. Se, että voit keskustella koulutuksen aiheeseen liittyvistä asioista muiden koulutukseen osallistujien kanssa, parhaimmillaan tarjoaa kaipaamasi uuden näkökulman pohtimaasi aiheeseen ja ehkä jopa yhteistyön mahdollisuuksia. Vastaavaa on melkoisen hankala saavuttaa webinaarissa ainakaan ventovieraiden kanssa.

Koulutuskoosteessa on Oulussa toimivien oppilaitosten ja muiden koulutuksia järjestävien organisaatioiden koulutuksia keväällä 2020. Listalla on koulutukset, jotka selkeimmin mielestäni tarjoavat uusia työvälineitä tai oppimisen mahdollisuuksia yrittäjille. Näillä koulutusten järjestäjillä on toki myös muita koulutuksia ja niistä löydät tarkemmat tiedot koulutusten järjestäjien omilta kotisivuilta. Jos huomaat listalta puuttuvan jonkin sellaisen koulutuksen, jonka ehdottomasti pitäisi siellä olla, ilmoitathan siitä minulle (anne-mari.pirinen@askaremo.fi).


Kirjoittaja toimii yrittäjänä ja vuokra-assistenttina Askaremon assistenttipalvelussa. Hän on yrittäjä, josta ei koskaan pitänyt tulla yrittäjää. Paperien pyörittely ei ole hänelle kauhistus, vaan ajoittain jopa ihastus. Hän on yhteiskuntatieteilijä, jonka sisällä asuu pieni koodari. Mottona toimii: älä koskaan sano ”ei koskaan”.