Koulutuksia yrittäjille Oulussa (kevät 2019) - Askaremo assistenttipalvelut
Koulutuksia yrittäjille Oulussa (kevät 2019)

Koulutuksia yrittäjille Oulussa (kevät 2019)

0 Share

Koulutuksia yrittäjille Oulussa (kevät 2019)

Tutustu uusimpaan Koulutuksia yrittäjille Oulussa -koosteeseen! Se on täällä taas! ;) Tämä on jo viides kerta, kun kokoan yhteen Oulussa järjestettäviä koulutuksia, jotk ...

Tutustu uusimpaan Koulutuksia yrittäjille Oulussa -koosteeseen!


Se on täällä taas! 😉

Tämä on jo viides kerta, kun kokoan yhteen Oulussa järjestettäviä koulutuksia, jotka mielestäni sopivat mainiosti myös yrittäjille. Olen saanut näistä koulutuskoosteista paljon positiivista palautetta ja siksi näitä on mukava tehdä aina uudestaan! Lisäksi tulee samalla itsekin käytyä läpi Oulun koulutustarjonta ja suunniteltua, mihin koulutuksiin lähiaikoina osallistuisin. Toivottavasti sinäkin löydät Oulun laajasta koulutustarjonnasta myös jotain itseäsi kiinnostavaa ja omaa yritystoimintaasi eteenpäin vievää.

Koulutuskoosteeseen kokoamani koulutukset sopivat mielestäni monien eri alojen yrittäjille. Olen tarkoituksella jättänyt listasta pois selkeästi tietylle toimialalle suunnatut koulutukset. Ja vaikka yrittäjän omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolehtiminen on ehdottoman tärkeää myös yrityksen hyvinvoinnin kannalta, en ole ottanut tälle listalle myöskään hyvinvointivalmennuksia, joita Oulussa järjestetään kevään 2019 aikana. Listalla olevissa koulutuksissa keskitytään liiketoiminnan ja yrittäjän osaamisen kehittämiseen melko perinteisessä mielessä.

Listalta ei myöskään löydy webinaareja, joita myös oululaiset toimijat, oppilaitokset ja yritykset, järjestävät enenevässä määrin. Syy siihen, että olen jättänyt webinaarit listasta pois, on koulutusten tarjoamat mahdollisuudet verkostoitumiseen ja vertaistukeen. Kun ollaan fyysisesti samassa tilassa, vuorovaikutus koulutukseen osallistujien välillä on ihan omaa luokkaansa verrattuna webinaareissa tapahtuvaan vuorovaikutukseen. Webinaarit ovat toki loistavia tapoja kehittää omaa osaamistaan joustavasti ja kustannustehokkaasti, mutta verkostoitumisessa ja vertaistuessa ne eivät pärjää live-koulutuksille.

Kooste koulutuksista yrittäjille Oulussa, kevät 2019
Koulutuksia yrittäjille Oulussa (kevät 2019) – linkki koosteeseen

Jos huomaat, että listalta puuttuu jokin sellainen kevään 2019 aikana Oulussa järjestettävä koulutus, joka sinne ehdottomasti pitäisi lisätä, ilmoitathan siitä minulle. Päivitän koosteen mielelläni. 🙂


Kirjoittaja toimii yrittäjänä ja vuokra-assistenttina Askaremon assistenttipalvelussa. Hän on yrittäjä, josta ei koskaan pitänyt tulla yrittäjää. Paperien pyörittely ei ole hänelle kauhistus, vaan ajoittain jopa ihastus. Hän on yhteiskuntatieteilijä, jonka sisällä asuu pieni koodari. Mottona toimii: älä koskaan sano ”ei koskaan”.

Tilaa Askaremon uutiskirje ja saat tiedon sähköpostiisi, kun uusi blogikirjoitus julkaistaan.