Joululahja yrittäjäystävälle - lisää tunteja vuorokauteen - Askaremo
Joululahja yrittäjäystävälle

Joululahja yrittäjäystävälle

0 Share

Joululahja yrittäjäystävälle

Onko yrittäjäystäväsi pienen hemmottelun tarpeessa? Useimmilla meistä tavaraa on jo ihan riittävästi. Lahjakortit ovat hyvä keino välttää tarpeettoman tavaran ostamista. Ja ostamal ...

Onko yrittäjäystäväsi pienen hemmottelun tarpeessa?

Useimmilla meistä tavaraa on jo ihan riittävästi. Lahjakortit ovat hyvä keino välttää tarpeettoman tavaran ostamista. Ja ostamalla lahjakortin paikalliselta yrittäjältä tuet samalla tärkeää asiaa. Millä voisit ilahduttaa ystävääsi? Pitäisikö hän ihanasta hemmotteluhoidosta kosmetologilla? Entäpä käsityökurssi käsitöistä pitävälle? Tai mitäpä jos hankkisit hänelle lisää tunteja vuorokauteen?

Yrittäjyys ei ole aina ruusuilla tanssimista, samppanjaa ja vaahtokarkkeja. Pääasiassa se on kovaa työtä ja yrittäjän ystäväkin tietää tämän.

Haluaisitko tänä jouluna ilahduttaa ystävääsi erilaisella lahjalla? Mitä jos helpottaisit hänen arkeaan?

Pienyrittäjän arkeen kuuluu paljon erilaisia toimistohommia ja juoksevien asioiden hoitamista, jotka vievät välillä huomattavan osan yrittäjän ajasta. Monesti nämä työt eivät kuitenkaan ole yrittäjän ydinosaamista. Paperihommat ja byrokratia väsyttävät välillä häntäkin, joka on omasta yrityksestään aidosti innostunut. Tekemistä tuntuu olevan aina enemmän kuin mihin on aikaa.

Auttaisitko tänä jouluna ystävääsi keskittymään siihen, minkä takia hän alunperin alkoi yrittäjäksi?

Tilaa Askaremo-lahjakortti ystävällesi

Askaremo-lahjakortilla ystäväsi saa assistentin käyttöönsä yhdeksi työpäiväksi (7 h). Työtehtävät voivat olla esimerkiksi juoksevien asioiden hoitamista, laskutusta, tiedonhakua, nettisivujen tai someprofiilien päivitystä (esim. Facebook, LinkedIn).

Lahjakortti on tarkoitettu Oulun seudulla toimiville yrittäjille. Työtehtävät teen joko asiakkaan tiloissa tai etänä. Käytännössä voin esimerkiksi käydä sopimassa yrittäjän kanssa työtehtävistä, jotka sitten hoidan etänä. Jos yrittäjäystäväsi asuu muualla kuin Oulun seudulla, voi lahjakortin käyttää myös täysin etänä. Tällöin sovin työtehtävistä yrittäjän kanssa puhelimitse tai sähköpostitse.

Lahjakortin hinta: 175 € (hinta sis. alv 24 %)

Lahjakortin käyttöaika: 31.5.2017 mennessä (käyttöaika alkaa lahjakortin tilauspäivästä). Lahjakortin voi käyttää joko yhden työpäivän aikana tai voidaan sopia yhtä työpäivää vastaavasta määrästä työtehtäviä, jotka hoidan etänä sovittuun päivään mennessä.

Lahjakortin maksaminen: Lahjakortin hinta laskutetaan sinulta sen jälkeen, kun ystäväsi on käyttänyt lahjakortin. Lasku toimitetaan sähköpostitse ilmoittamaasi osoitteeseen. Maksuaika on 14 vrk. Lahjakortti on mahdollista maksaa myös kahdessa erässä (1. erä 100 € ja 2. erä 75 €), jolloin 2. erän eräpäivä on 30 päivää ensimmäisestä eräpäivästä. Ilmoitathan tilausta tehdessäsi, jos haluat maksaa kahdessa erässä.

Lahjakortin tilaus: Lahjakortin tilaus tulee tehdä 22.12.2016 mennessä. Tilaa lahjakortti sähköpostitse osoitteesta anne-mari.pirinen@askaremo.fi. Ilmoita seuraavat tiedot:

  • lahjakortin saajan nimi
  • lahjakortin saajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • lahjakortin saajan yrityksen nimi
  • lahjakortin maksajan tiedot: nimi ja osoite

Saat lahjakortin sähköpostiisi pdf-tiedostona, jonka voit joko lähettää sähköpostitse edelleen lahjan saajalle tai tulostaa itse ja toimittaa paperiversiona. Minulta löytyy tieto tilatuista lahjakorteista, joten lahjakortin hävittäminen ei ole katastrofi. Kunhan lahjan saaja tietää, mistä lahjan voi lunastaa. 🙂

Lahjakortteja voi tilata enintään 1 kappale / yrittäjä.


Kirjoittaja toimii yrittäjänä ja vuokra-assistenttina Askaremon assistenttipalvelussa. Hän on yrittäjä, josta ei koskaan pitänyt tulla yrittäjää. Paperien pyörittely ei ole hänelle kauhistus, vaan ajoittain jopa ihastus. Hän on yhteiskuntatieteilijä, jonka sisällä asuu pieni koodari. Mottona toimii: älä koskaan sano ”ei koskaan”.