Apua yrityksen perustamiseen - voita assari päiväksi! - Askaremo assistenttipalvelut
Apua yrityksen perustamiseen – voita assari päiväksi!

Apua yrityksen perustamiseen – voita assari päiväksi!

0 Share

Apua yrityksen perustamiseen – voita assari päiväksi!

Päivitys 1.7.2018: Arvonta on suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kysyin vastaajilta, mikä heidän tilanteensa yrittäjänä on tällä hetkellä. Yrittäjänä (om ...

Päivitys 1.7.2018: Arvonta on suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Kysyin vastaajilta, mikä heidän tilanteensa yrittäjänä on tällä hetkellä. Yrittäjänä (oma y-tunnus) vastaajista toimii 67 %, osuuskunnan / laskutusosuuskunnan kautta työstään laskuttaa 5 % ja oman yrityksen perustamista suunnittelee 28 % vastaajista. Suurin osa vastaajista toimii Oulun seudulla ja 28 % muualla Suomessa. Kiitos kaikille vastanneille ja arvontaan osallistuneille!


Yrityksen alkuvaiheeseen kuuluu paljon kaikenlaista – asioita pitää selvittää, markkinointia kehittää, myyntiä lisätä… Monesti aloittavalla yrittäjällä ei ole aikaisempaa kokemusta yritystoiminnasta, jolloin opittavaa on paljon. Yksinyrittäjänä on myös itse vastuussa kaikesta – ihan kaikesta – mikä saattaa aika ajoin tuntua raskaalta. Suunnitelmat ensimmäisten asiakkaiden hankkimisesta eivät toteutuneetkaan tai kuluja onkin alkuvaiheessa paljon enemmän kuin olit osannut ennakoida. Ei hätää! Samoja asioita tulee vastaan suurimmalla osalla uusista yrittäjistä ja onneksi näihin on myös mahdollista löytää ratkaisuja.

Minun mielestäni yrittäjyys on mainio tapa päästä tekemään itseä kiinnostavia asioita itselle sopivalla tyylillä. Aina kun vain tilaisuus tulee, rohkaisen mielelläni muitakin kokeilemaan yrittäjyyttä. Vaikka oman yrityksen perustamiseen ja yrittäjyyteen kuuluu paljon hoidettavia asioita ja vastuu on iso, kaikkea ei onneksi tarvitse – eikä kannata – tehdä yksin. Koska uusien yrittäjien tukeminen ja kannustaminen ovat minulle sen verran tärkeitä asioita, arvon uusien yrittäjien kesken assistentin päiväksi auttamaan yrityksen alkuvaiheen asioiden hoitamisessa.

Tämä arvonta on tarkoitettu ensisijaisesti uusille yrittäjille. Oletko perustanut vasta oman yrityksen? Suunnitteletko yrittäjäksi ryhtymistä? Oletko toiminut aikaisemmin yrittäjänä ja nyt vaihtanut kokonaan uudelle toimialalle? Jos koet, että olet yrittäjyyspolun alkumetreillä, silloin tämä on tarkoitettu juuri sinulle.

Voittaja saa oman assistentin yhdeksi työpäiväksi (6 h). Ensisijaisesti palkinnon saa käyttää heinä-elokuun 2018 aikana Oulun seudulla. Muusta ajankohdasta ja esimerkiksi työn tekemisestä etänä voidaan myös sopia.

Mitä jos voitan?

Askaremosta saat apua monenlaisiin asioihin, mm. markkinointiin, asiakaspalveluun, asioiden selvittämiseen. Kaipaavatko yrityksen some-profiilit uutta sisältöä? Oletko parhaillaan tekemässä yritykselle omia nettisivuja? Mietitkö, miten tehdä sähköpostimarkkinointia? Ovatko yrityksesi GDPR-asiat kunnossa? Mietitkö, ketkä ovat potentiaalisia asiakkaitasi ja miten heidät tavoittaisit? Yhdessä työpäivässä saamme vietyä valitsemaasi asiaa reilusti eteenpäin. Voimme esimerkiksi perehtyä eri vaihtoehtoihin saada yritykselle toimivat nettisivut. Jos nettisivut ovat jo olemassa, voimme tuottaa sinne sisältöä ja/tai miettiä, kuinka sivuille saadaan lisää kävijöitä. Jos kirjanpitoasioissa, laskuttamisessa tai pakollisissa hankinnoissa on vielä selvitettävää, nämäkin onnistuvat. Mikään asia ei ole liian iso tai liian pieni. Jos se on tärkeä sinun arkesi sujumiselle, silloin voimme ottaa sen työn alle.

Arvonta suoritetaan 1.7.2018 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Muistathan siis ilmoittaa sellaisen sähköpostiosoitteen, josta sinut tavoittaa. 🙂 Osoitettasi käytetään vain arvonnan tuloksesta tiedottamiseen.