Osa-aikainen sihteeri etsinnässä? – Ratkaisu: Askaremo-päivä

Harkitsetko osa-aikaisen sihteerin palkkaamista?

Mietitkö osa-aikaisen toimistotyöntekijän palkkaamista? Mietityttääkö sopiva tuntimäärä, rekrytoinnin onnistuminen, vaihtelevat työajat ja -tehtävät tai työntekijän sitoutuminen työhön? Arveluttaako työntekijän palkkaamisen sitovuus? Onko mahdollista, että yrityksenne tarpeet voivat muuttua nopeastikin?

Askaremo-päivä – assari 1 pv / vko

Toimistotehtävien antaminen Askaremon hoidettavaksi on yksi vaihtoehto. Se on myös vaihtoehto, jossa moni näistä työnantajaa mietityttävistä asioista on jo valmiiksi ratkaistu. Kun ostat assistenttipalveluja Askaremolta, maksat vain siitä työstä, mitä yrityksesi sillä hetkellä tarvitsee.

Askaremo-päivä on suunniteltu yrityksille, jotka tarvitsevat säännöllisesti lisätyövoimaa toimistotöiden hoitamiseen. Tällä hetkellä on mahdollista varata maanantai- tai tiistaipäivä yrityksenne Askaremo-päiväksi. Työskentelen Askaremo-päivän aikana yrityksellenne joko toimistollanne tai etänä sovitun mukaisesti (tällä hetkellä pääasiassa etänä).

Mitä toimistotöitä voit ulkoistaa?

Tässä on joitakin esimerkkejä siitä, mitä voit teettää Askaremolla:

  • asiakasrekisterin päivittäminen ja ylläpito
  • asiakaspalvelu, puheluihin ja sähköpostiin vastaaminen
  • markkinoinnin ja myynnin tukitoiminnot
  • kotisivujen päivittäminen (sisältöpäivitykset)
  • some-päivitykset (julkaisukalenteri, päivitysten ajastaminen, asiakaspalvelu somessa)
  • tiedonhaku, palvelujen vertaaminen
  • paperi- ja kuittipinojen järjestäminen esim. arkistointia varten
  • tapahtumien järjestäminen, tila- ja ateriavaraukset, ilmoittautumisten vastaanottaminen
  • infomateriaalien koostaminen (esim. uusien työntekijöiden perehdytys tai asiakasopas)
  • kokousmateriaalien koostaminen

Mitä maksaa Askaremo-päivä?

Askaremo-päivän hinta on 280 € / päivä (alv 0 %). Eli assistentti yhtenä työpäivänä viikossa maksaa kuukaudessa n. 1120 €. Askaremo-päivä laskutetaan kerran kuukaudessa toteutuneen työmäärän mukaisesti. Jos valitsemallenne viikonpäivälle osuu esimerkiksi arkipyhä, vapaapäivästä ei laskuteta. Toki tällaisten viikkojen kohdalla voidaan sopia korvaavasta viikonpäivästä, jos tarvetta on.

Läppäri ja kännykkä löytyvät myös ja niiden käyttö kuuluu hintaan. Toki voin käyttää asiakkaan laitteita, mutta alkuun kuitenkin pääsee myös ilman investointeja. 

Jos Askaremo-päivä vaikuttaa teille sopivalta ratkaisulta, voit esimerkiksi varata etäpalaverin alla olevasta linkistä ja jutellaan siitä, millaisia tarpeita yrityksellänne on.


Net Promoter Score (NPS) 100

Askaremon asiakkaat suosittelevat assistenttipalvelua.
NET PROMOTER® SCORE 100 (7/2020).