Assistenttipalvelut

Niin paljon tekemistä, niin vähän tunteja vuorokaudessa?

Yrittäjä, tarvitsisitko toisinaan oman assistentin? Paperihommia tekemättä? Tietoa pitäisi etsiä, hintoja vertailla? Yrityksen nettisivuille pitäisi saada lisää sisältöä? Asiakastietojärjestelmä ei ole ajan tasalla? Onko sinulla paljon rutiinihommia, jotka vievät liikaa aikaasi? Haluatko keskittyä ydinosaamiseesi?

Tänä päivänä suurin osa assistentin tehtävistä hoituu etänä. Työn tekemiseen riittää useimmiten tietokone ja nettiyhteys. Tarpeen mukaan työskentelen myös asiakkaan tiloissa Oulun seudulla ja lisäksi etänä kaikkialla Suomessa. Vanha kunnon puhelin sekä tietysti sähköposti ovat hyviä työkaluja etätyön tekemiseen. Lisäksi käytän asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi Skypeä, WhatsAppia, Slackia ja pilvipalveluja (Dropbox, Google Drive, OneDrive ym.). Tapahtumissa ja messuilla avustaminen, kokoussihteerinä toimiminen ja juoksevien asioiden hoito onnistuvat myös.

Mitä tehtäviä voin yrityksessäsi hoitaa?

Tässä on joitakin esimerkkejä siitä, mitä töitä voin yrityksessä tehdä. Tällä listalla ei ole lueteltu kaikkea sitä, mitä assistenttipalvelulla voi teettää. Kysy lisää! Jos minä en jotain työtä pysty tekemään, etsin sinulle sopivan palveluntarjoajan. Tuottaako esimerkiksi nettisivujen uudistaminen tuskaa? Ei hätää! Minä etsin sinun tarpeisiisi sopivan palveluntarjoajan ja autan sinua viemään nettisivuprojektin loppuun.

Markkinointi ja asiakaspalvelu

  • markkinoinnissa avustaminen (erityisesti sähköinen markkinointi, markkinoinnin automaation toimenpiteiden toteuttaminen)
  • internetsivujen päivitys (esim. WordPress, Wix)
  • sosiaalinen media: some-profiilien käyttöönotto, päivittäminen ja ylläpito (mm. Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest)
  • palvelutarjonnan aukikirjoittaminen
  • asiantuntijablogin perustaminen, blogin kirjoittaminen
  • asiakaspalvelu (puhelin, sähköposti, chat, some-kanavat)

Yleishallinto ja talous

Miten assistenttipalvelu toimii käytännössä?

Tutustu blogikirjoitukseen, jossa kerrotaan tarkemmin siitä, kuinka assistenttipalvelun käyttö käytännössä tapahtuu: Miten assistentin kanssa tehdään töitä?

Vaihtoehto osa-aikaiselle sihteerille

Oletko harkinnut osa-aikaisen sihteerin palkkaamista, mutta asia on vielä toistaiseksi hoitamatta? Assistenttipalvelun käyttö on tällöin hyvä vaihtoehto. Sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin sopimuksiin, maksat vain siitä työstä, mitä yrityksesi tarvitsee ja työn tekijän sitoutuminen ja motivaatio ovat takuulla kohdillaan!