Assistenttipalvelut järjestöille

Yhdistykset, paikalliset ja alueelliset järjestöt: tarvitsetteko apua järjestötoimintaan kuuluvissa hallinnollisissa tehtävissä? Nyt saatavilla assistenttipalvelut järjestöille Oulun seudulla ja Pohjois-Suomessa!

Yhdistystoimintaan kuuluu tänä päivänä paljon hallinnollisia tehtäviä, raportointia, suunnitelmien laatimista, tilastointia, markkinointia, jäsenhankintaa ja eri tiedotuskanavissa esillä olemista. Aina järjestön työntekijä(t) ja vapaaehtoiset eivät ehdi tehdä kaikkia tarvittavia tehtäviä. Toisinaan on myös hyvä pohtia, mihin työntekijän ja vapaaehtoistoimijoiden aikaa on järkevää käyttää ja voisiko joitakin tehtäviä antaa muiden hoidettavaksi. Aika on rajallinen resurssi – mihin teidän järjestössänne sitä käytetään?

Näissä asioissa voin auttaa järjestöänne

Anne-Mari_Pirinen_Askaremo

Minulla on kokemusta järjestötyöstä, nuorisotyöstä ja nuorten ohjaamisesta. Olen esimerkiksi toiminut neljä vuotta piirijärjestön hallituksen puheenjohtajana. Samoin minulla on kokemusta ESR-hankkeista (mm. projektipäällikkönä). Tutustu tarkemmin vapaaehtoistyön taustaani LinkedIn-profiilistani.

Ja jos yhdistyksessänne on vielä ”digiloikka” tekemättä, autan mielelläni sen selvittämisessä, miten käytännön asioita voisi hoitaa tehokkaammin juuri teidän yhdistyksessänne. Ei huolta! Puhun selvää suomen kieltä enkä pakota ketään ottamaan käyttöön mitään sellaisia työkaluja, joille ei ole aitoa tarvetta! Yhdistyksenne tarpeet ratkaisevat sen, miten edetään.

Näistä asioista minä innostun

  • toimiva vastuunjako järjestön työntekijöiden ja vapaaehtoisten kesken
  • hyvä tiedonkulku toimijoiden välillä
  • sähköisen viestinnän ja markkinoinnin mahdollisuudet
  • olemassaolevan palvelutarjonnan näkyväksi tekeminen, palvelutarjonnan aukikirjoittaminen
  • elinikäinen oppiminen, koulutusmahdollisuuksien esiintuominen
  • hyvin kohdennettu tuki vapaaehtoistyötä tekeville, vapaaehtoistyön monet mahdollisuudet

Assistenttipalvelun käyttö

Jos yhdistyksenne toimii Oulun seudulla, varatkaa ilmainen 2 tunnin tutustumiskäynti! Mietitään yhdessä, miten assistenttipalvelut voisi helpottaa yhdistyksenne arkea.

Jos yhdistyksenne toimii muualla Pohjois-Suomessa (Oulun seudun ulkopuolella), kerron mielelläni, miten voin palvella yhdistystänne. Vierailu esimerkiksi Rovaniemellä onnistuu ja paljon asioita voi hoitaa myös etänä. Sähköposti, Skype, pilvipalvelut ja vastaavat sähköiset apuvälineet ovat tässä hyvä apuväline.

  1. Kertokaa, minkä tehtävän haluatte teettää assistenttipalvelulla.
  2. Minä kerron, montako tuntia siihen menee.
  3. Tämä tuntimäärä x 35 € + alv 24 % = lopullinen hinta.

Linkkivinkki

Julkaisen Askaremon Facebook-sivulla konkreettisia vinkkejä yrittäjille. Suurin osa näistä vinkeistä on sovellettavissa myös yhdistysten arkeen. Tykkää ja vinkkaa kaverillekin!